Rotolini di tacchino e champignon al limone
Oggi ho preparato questi rotolini di tacchino, una ricetta abbastanza facile e veloce.
Today I made these rolls of turkey, a fairly easy and quick recipe.
Ingredienti / Ingredients:
- 4 fette di tacchino / slice of turkey
- 4 fette di formaggio / slices of cheese
- champignon trifolati / sautéed mushrooms
- 1 limone / lemon
- 1 cucchiaio di farina / tablespoon of flour
- vino bianco / white wine
- salvia / sage
- sale e pepe / salt and pepper
Preparazione / Preparation:
Ho messo la carne sul tagliere, tra due fogli di pellicola e ho battuto leggermente con il batticarne.
I put the meat on cutting board, between two sheets of film and I beat lightly with a meat mallet.
Ho farcito con il formaggio ed i funghi e ho formato i rotolini.
I stuffed with cheese and mushrooms and I formed the rolls.
Ho aggiunto una foglia di salvia, ho fermato con uno stuzzicadenti e ho infarinato leggermente.
I added a leaf of sage, I stopped with a toothpick and I lightly floured surface.
In una padella ho rosolato i rotolini con un filo di olio, sfumandoli prima con il succo di limone e poi con il vino. Ho salato e pepato e ho fatto cuocere per circa 10 minuti.
In a pan I browned the rolls with a little oil, shade it first with lemon juice and then with the wine. I salt and pepper and cook for about 10 minutes.
Comments
Post a Comment