Rotolini di tacchino e champignon al limone



Oggi ho preparato questi rotolini di tacchino, una ricetta abbastanza facile e veloce.

Today I made these rolls of turkey, a fairly easy and quick recipe.

Ingredienti / Ingredients:

  • 4 fette di tacchino / slice of turkey

  • 4 fette di formaggio / slices of cheese

  • champignon trifolati / sautéed mushrooms

  • 1 limone / lemon

  • 1 cucchiaio di farina /  tablespoon of flour

  • vino bianco / white wine

  • salvia / sage

  • sale e pepe / salt and pepper



Preparazione / Preparation:


Ho messo la carne sul tagliere, tra due fogli di pellicola e ho battuto leggermente con il batticarne.

I put the meat on cutting board, between two sheets of film and I beat lightly with a meat mallet.




Ho farcito con il formaggio ed i funghi e ho formato i rotolini.

I stuffed with cheese and mushrooms and I formed the rolls.




Ho aggiunto una foglia di salvia, ho fermato con uno stuzzicadenti e ho infarinato leggermente.

I added a leaf of sage, I stopped with a toothpick and I lightly floured surface.




In una padella ho rosolato i rotolini con un filo di olio, sfumandoli prima con il succo di limone e poi con il vino. Ho salato e pepato e ho fatto cuocere per circa 10 minuti.

In a pan I browned the rolls with a little oil, shade it first with lemon juice and then with the wine. I salt and pepper and cook for about 10 minutes.




Comments

Popular posts from this blog

Torta al cioccolato per il mio compleanno

My Red Velvet Cake

Singapore, Hong Kong or Bangkok?