Frollini



Oggi ho provato a fare i frollini. Una ricetta molto facile e veloce.

Today I tried to make biscuits. This recipe is very easy and fast.

Ingredienti / Ingredients:

  • 225 g farina / flour

  • 150 g burro / butter

  • 50 g zucchero / sugar

  • 3 tuorli d'uovo / egg yolks




Preparazione / Preparation:


Impastate sul tavolo la farina, il burro ammorbidito, lo zucchero ed i tuorli. Stendete la pasta ottenuta in una sfoglia non troppo sottile e premendo con uno stampino o con un bicchierino capovolto, ricavatene tanti dischetti.

Mix on the table  the flour, the softened butter, the sugar and the egg yolks. Roll out the dough into a sheet, not too thin and pressing with a stencil or a glass turned upside down, obtained many disks.

 

Metteteli in una placa imburrata e se volete spruzzateli con un po' di zucchero. Infornate a calore piuttosto moderato e ritirateli appena avranno preso colore.

Place them in a buttered subsides and if you want you can sprinkle them with a little sugar. Bake them at moderate heat and take them out of the oven once they have browned.

Popular posts from this blog

Singapore, Hong Kong or Bangkok?

My Red Velvet Cake

Biscotti con gocce di cioccolato